OPRECHT VERBORGEN KOPEN? DAT KAN NU!

“Een plek waar beeldende kunst samenkomt met woord; het gebeurt in de bundel ‘Oprecht verborgen’ van kunstenaar Gini van den Berg en dichter Jan van Leeuwen. Een fullcolour dichtbundel met prachtige waterverf illustraties en fine line art.” (Tekst: Palmslag)

Koop ons boek door een bericht met je adresgegevens te sturen naar info@ginivandenberg.nl

Je ontvangt dan een bevestiging via mail met een betaallink. 

We zijn zo benieuwd naar de reacties van jou en anderen…! Wat doen onze woorden en beelden met jou? Kom er achter; bestel nu.

OPRECHT VERBORGEN

Oprecht verborgen is de bundel, die in april 2024 gepubliceerd wordt, waarin Gini en Jan van Leeuwen tekeningen en gedichten met elkaar verbinden. 

Dit gezamenlijke werk gaat over thema’s als onze behoefte aan verbinding, de complexiteit in relaties en het jezelf tonen in al je kwetsbaarheid. 

Dit kan je verwachten: “De kleuren en lijnen van Gini’s tekeningen vloeien als het ware vanzelf over in Jans woorden en geven zo samen een beeldende betekenis aan verborgen lagen.

De verbeeldende taal en poëtische illustraties geven de lezer een unieke ervaring en spiegelen wat in het eigen leven speelt.”

Wil je weten hoe dit er in boekvorm uitziet? Hou dan Instagram en deze website in de gaten voor updates en meer informatie over de boekpresentatie en de verkoop.

Uitgeverij: Palmslag

KOM OP ATELIERBEZOEK

Heb je interesse en wil je komen kijken, maak dan een afspraak en kom langs in mijn atelier in De Hillevliet, Hillevliet 90, Rotterdam.

WERKEN IN OPDRACHT

Vind je m’n werk mooi en ben je op zoek naar een uniek kunstwerk?

Zoek je een op maat gemaakte tekening, een persoonlijk schilderij of een uniek keramisch object?

Ik maak in opdracht kunstwerken op maat. Samen kunnen we kleurstelling, formaat en stijl bespreken. Laat mij je verrassen met een uniek en ‘gevoelig’ werk.

E-mail me // info@ginivandenberg.nl

ZOMEREXPO STADSKANT

Op 2 september bestaat STADSKANT 1,5 jaar!

Om dit te vieren hebben ze 20 kunstenaars gevraagd om opnieuw te komen exposeren. Twee maanden lang, van 1 juli t/m 2 september laten zij hun nieuwste werk zien.

Sinds de opening van STADSKANT is het creëren van interactie, verbinding en kruisbestuiving de onderliggende motivatie.

Deze zomer is er een grote diversiteit aan disciplines te bekijken: Schilderijen, objecten, sculpturen, fotografie, keramiek en installaties. Van mij hangen er twee schilderijen: ‘All caries me’ en ‘Lifted’, twee nieuwe canvasdoeken (100 x 100 cm). 

Locatie: Stationsplein 8, Gouda

Gratis parkeren ter plekke.

KERAMIEK EXPO 24 JUNI 2023

Elke maandag werk ik in het keramiek-atelier van de SKVR, Rotterdam. Met mede-keramisten organiseerden we een expositie om te laten zien met hoeveel plezier we hier werken aan de mooiste creaties. Voor deze dag lieten we ons inspireren door een zelfgekozen gedicht. Locatie: Scots International Church, Schiedamse Vest 121, Rotterdam.

Mijn geëxposeerde werken:

  • Wired up – 2023
  • Opening and closing endlessly – 2023
  • Entrenched – 2021

Meer info: E-mail me // info@ginivandenberg.nl

DINSDAG 8 NOVEMBER 2022
19:30 – 21:00 UUR
EEN POËTISCHE AVOND
STADSKANT – STATIONSPLEIN 8 – GOUDA

𝘼𝙁𝙎𝙇𝙐𝙄𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙀𝙓𝙋𝙊𝙎𝙄𝙏𝙄𝙀 𝙂𝙄𝙉𝙄 𝙑𝘼𝙉 𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙍𝙂

Jan van Leeuwen draagt zijn prachtige gedichten voor en neemt zijn publiek mee naar de verhalen achter die gedichten. Hij publiceerde de bundel ‘In Lijn’, met gedichten geworteld in persoonlijke inzichten opgedaan tijdens diepgaande opleidingen tot coach en trainer. Schrijven van gedichten helpt hem om zijn innerlijke wereld te verhelderen en zijn hersenspinsels een vorm te geven die tot verbinding leidt.

Gini van den Berg geeft deze middag ook woorden aan haar kunstwerken en neemt je mee in haar creatieproces. Centraal staat deze middag de innerlijke belevingswereld en kwetsbaarheid.

Geïnspireerd door de verhalen en beelden van Jan en Gini ga je zelf aan de slag met het verbeelden en/of verwoorden van een gevoel of je gedachten, met pen, ecoline, et cetera. Materialen hiervoor zijn aanwezig.

Je kan deelnemen door je aan te melden door een mail te sturen aan stadskant@gmail.com. De kosten zijn € 7,50 incl. koffie, thee, lekkers en materialen.

Koop je een kaartje voor deze avond dan krijg je een gratis bon voor koffie met lekkers tijdens de Groene Pop-Up Store bij STADSKANT van 17 november t/m 24 december.

EXPOSITIE ‘OMARMEN’

Eindeloos open en dicht gaan

Wanneer: 14 oktober – 8 november 2022
Waar: STADSKANT
Adres: Stationsplein 8, Gouda
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 uur

 

Vanaf 14 oktober kun je vier weken lang Gini’s huidige werken bekijken en kopen bij STADSKANT. Je vindt er een selectie van haar schilderen, tekeningen en keramiek objecten. Ook kun je er kaarten en prints van haar kunst bemachtigen. Centraal staat het thema ‘Omarmen’. Over het omarmen van moeilijkheden, conflicten, pijn, tegenstellingen en kwetsbaarheid. En het toelaten van dualiteit in het leven. Rauw en puur voelen.

STADSKANT is een inspirerende plek om te flexwerken, er zijn wisselende exposities en er worden allerlei evenementen georganiseerd. “Omringd door kunst op je werkplek en vergaderen met een lekkere kop koffie. Voor het kopen van sieraden, kunst of interieuradvies zit je bij STADSKANT ook goed. Bezoek de showroom en laat je verwonderen.”

LEONTIENHUIS
Kunstkaarten voor het goede doel – september 2022

Op 25 september was de Leontienhuis Charityride. In dit kader verkoop ik deze kaarten van mij. De opbrengst gaat naar het Leontienhuis, een inloophuis in Zevenhuizen (ZH) voor mensen met een eetstoornis.

Ze kosten € 5,00 per stuk of 3 stuks voor € 10,00, formaat A5 met bijpassende envelop. Om te versturen bij bijzondere, emotionele momenten of om in een lijstje te doen.

Ik werk zelf als vrijwilliger op het Creatief atelier hier. Wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donateurs? Help ons mee in onze missie om de kwaliteit van leven van zo veel mogelijk mensen te verbeteren.

Stuur me een bericht als je interesse hebt.

#samentegeneetstoornissen