LEONTIENHUIS
Kunstkaarten voor het goede doel – 17 september 2022

Over een week is de Leontienhuis Charityride. Tussen nu en dan verkoop ik deze kaarten van mij. De opbrengst gaat naar het Leontienhuis, een inloophuis in Zevenhuizen (ZH) voor mensen met een eetstoornis.

Ze kosten € 5,00 per stuk of 3 stuks voor € 10,00, formaat A5 met bijpassende envelop. Om te versturen bij bijzondere, emotionele momenten of om in een lijstje te doen.

Ik werk zelf als vrijwilliger op het Creatief atelier hier. Wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donateurs? Help ons mee in onze missie om de kwaliteit van leven van zo veel mogelijk mensen te verbeteren.

Stuur me een bericht als je interesse hebt.

#samentegeneetstoornissen

EXPOSITIE ‘OMARMEN’

Wanneer: 14 oktober – 8 november 2022
Waar: STADSKANT
Adres: Stationsplein 8, Gouda
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 uur

 

Vanaf 14 oktober kun je vier weken lang Gini’s huidige werken bekijken en kopen bij STADSKANT. Je vindt er een selectie van haar schilderen, tekeningen en keramiek objecten. Ook kun je er kaarten en prints van haar kunst bemachtigen. Centraal staat het thema ‘Omarmen’. Over het omarmen van moeilijkheden, conflicten, pijn, tegenstellingen en kwetsbaarheid. En het toelaten van dualiteit in het leven. Rauw en puur voelen.

STADSKANT is een inspirerende plek om te flexwerken, er zijn wisselende exposities en er worden allerlei evenementen georganiseerd. “Omringd door kunst op je werkplek en vergaderen met een lekkere kop koffie. Voor het kopen van sieraden, kunst of interieuradvies zit je bij STADSKANT ook goed. Bezoek de showroom en laat je verwonderen.”

© All rights reserved – Ginitiativ – 2022

Rotterdam – The Netherlands