KOM OP ATELIERBEZOEK

Heb je interesse en wil je komen kijken, maak dan een afspraak en kom langs in mijn atelier in De Hillevliet, Hillevliet 90, Rotterdam.

WERKEN IN OPDRACHT

Vind je m’n werk mooi en ben je op zoek naar een uniek kunstwerk?

Zoek je een op maat gemaakte tekening, een persoonlijk schilderij of een uniek keramisch object?

Ik maak in opdracht kunstwerken op maat. Samen kunnen we kleurstelling, formaat en stijl bespreken. Laat mij je verrassen met een uniek en ‘gevoelig’ werk.

E-mail meย // info@ginivandenberg.nl

DINSDAG 8 NOVEMBER 2022
19:30 – 21:00 UUR
EEN POร‹TISCHE AVOND
STADSKANT – STATIONSPLEIN 8 – GOUDA

๐˜ผ๐™๐™Ž๐™‡๐™๐™„๐™๐™„๐™‰๐™‚ ๐™€๐™“๐™‹๐™Š๐™Ž๐™„๐™๐™„๐™€ ๐™‚๐™„๐™‰๐™„ ๐™‘๐˜ผ๐™‰ ๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™๐™‚

Jan van Leeuwen draagt zijn prachtige gedichten voor en neemt zijn publiek mee naar de verhalen achter die gedichten. Hij publiceerde de bundel โ€˜In Lijnโ€™, met gedichten geworteld in persoonlijke inzichten opgedaan tijdens diepgaande opleidingen tot coach en trainer. Schrijven van gedichten helpt hem om zijn innerlijke wereld te verhelderen en zijn hersenspinsels een vorm te geven die tot verbinding leidt.

Gini van den Bergย geeft deze middag ook woorden aan haar kunstwerken en neemt je mee in haar creatieproces. Centraal staat deze middag de innerlijke belevingswereld en kwetsbaarheid.

Geรฏnspireerd door de verhalen en beelden van Jan en Gini ga je zelf aan de slag met het verbeelden en/of verwoorden van een gevoel of je gedachten, met pen, ecoline, et cetera. Materialen hiervoor zijn aanwezig.

Je kan deelnemen door je aan te melden door een mail te sturen aan stadskant@gmail.com. De kosten zijn โ‚ฌ 7,50 incl. koffie, thee, lekkers en materialen.

Koop je een kaartje voor deze avond dan krijg je een gratis bon voor koffie met lekkers tijdens de Groene Pop-Up Storeย bij STADSKANTย van 17 november t/m 24 december.

EXPOSITIE ‘OMARMEN’

Eindeloos open en dicht gaan

Wanneer: 14 oktober – 8 november 2022
Waar: STADSKANT
Adres: Stationsplein 8, Gouda
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 uur

 

Vanaf 14 oktober kun je vier weken lang Gini’s huidige werken bekijken en kopen bij STADSKANT. Je vindt er een selectie van haar schilderen, tekeningen en keramiek objecten. Ook kun je er kaarten en prints van haar kunst bemachtigen. Centraal staat het thema ‘Omarmen’. Over het omarmen van moeilijkheden, conflicten, pijn, tegenstellingen en kwetsbaarheid. En het toelaten van dualiteit in het leven. Rauw en puur voelen.

STADSKANT is een inspirerende plek om te flexwerken, er zijn wisselende exposities en er worden allerlei evenementen georganiseerd. “Omringd door kunst op je werkplek en vergaderen met een lekkere kop koffie. Voor het kopen van sieraden, kunst of interieuradvies zit je bij STADSKANT ook goed. Bezoek de showroom en laat je verwonderen.”

LEONTIENHUIS
Kunstkaarten voor het goede doel – september 2022

Op 25 september was de Leontienhuis Charityride. In dit kader verkoop ik deze kaarten van mij. De opbrengst gaat naar het Leontienhuis, een inloophuis in Zevenhuizen (ZH) voor mensen met een eetstoornis.

Ze kosten โ‚ฌ 5,00 per stuk of 3 stuks voor โ‚ฌ 10,00, formaat A5 met bijpassende envelop. Om te versturen bij bijzondere, emotionele momenten of om in een lijstje te doen.

Ik werk zelf als vrijwilliger op het Creatief atelier hier. Wist je dat het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van vrijwilligers en donateurs? Help ons mee in onze missie om de kwaliteit van leven van zo veel mogelijk mensen te verbeteren.

Stuur me een bericht als je interesse hebt.

#samentegeneetstoornissen

ยฉ All rights reserved – Ginitiativ – 2022

Rotterdam – The Netherlands